Schrijfcursus 'Op verhaal komen'

BREDA - Schrijven is meestal een kwestie van er zin in hebben en vervolgens gewoon beginnen. Het enige wat je naast een pen en papier dan nog nodig hebt is inspiratie en een plek om te schrijven.

Tijdens deze korte cursus bestaand uit 4 bijeenkomsten maak ik gebruik van schrijfopdrachten waarbij je creativiteit wordt aangewakkerd en zal je verbaasd staan over de verhalen die er bij je opborrelen. Het samen schrijven en het voorlezen van je eigen stukje werkt inspirerend en stimulerend. Na de 4 bijeenkomsten ben je weer een ervaring en een stapeltje zelfgeschreven verhalen rijker en beschik je over extra gereedschap om mee verder te kunnen. Er wordt graag met een kleine groep gewerkt, zodat er voldoende aandacht is bij het uitwisselen van de verhalen.
De data zijn: dinsdag 10 en 24 maart, 7 en 21 april. Tijd: 13.30-15.30 uur. Maximaal 8 deelnemers. Locatie: Kloosterlaan 14, 4811 EA Breda. Materiaal: Neem je lievelingspen mee, voor schriften wordt gezorgd. Docente: Martha IJzerman. Voor aanmelding & info: ijzermanmc@hotmail.com [l]