3 RBB Teams Poulewinnaar Badminton Jeugdcompetitie '19/'20. FOTO ROB VAN LEEUWEN
3 RBB Teams Poulewinnaar Badminton Jeugdcompetitie '19/'20. FOTO ROB VAN LEEUWEN Rob van Leeuwen

Succes voor RBB in Brabantse Jeugdcompetitie

BAVEL - Maar liefst drie RBB teams poulewinnaar. Ook dit seizoen hebben veel jonge badmintonners deelgenomen aan de Brabantse Jeugdcompetitie van Badminton Nederland. Met veel plezier en de enorme inzet speelden ook diverse jeugdteams van de Regionale Badmintonbond Breda (RBB) mee en niet zonder succes.

Op zaterdag 8 februari werd de laatste competitiewedstrijd gespeeld in het Racketcentrum Breda. Een mooi moment om de drie winnende RBB-jeugdteams in het zonnetje te zetten.

Namens het Bestuur van de RBB ontvingen zij, uit handen van Rob van Leeuwen, de welverdiende felicitaties en ontvingen zij elk een mooie medaille, waarna de poulewinnaars hun winst konden vieren met taart en (sportieve) drankjes.

Winnende teams

In de categorie U15 (onder 15 jaar) feliciteren wij het winnende team RBB J4, bestaande uit Kenan van der Heijden, Lars Kuggeleijn, Boris de Lange, Daniel van Mechelen en Bart Tieleman.

In de categorie U17 kwamen voor de RBB zelfs twee winnende teams uit, elk in een eigen poule. Proficiat team RBB J1: Nora Hulspas, Roos Kanselaar, Jop Vermeulen en Tygo Willekes en natuurlijk team RBB J2: Indy Janssen, Anne Kanselaar, Julian Wigny en Yannick Wigny.

Regionale kampioenschappen

Deze uitslag betekent alleen wel dat ze elkaar wellicht ook nog tegen gaan komen tijdens de Regionale Teamkampioenschappen Noord-Brabant op 28 maart.

Hier strijden de beste regionale teams in hun klasse voor de titel en verdienen daarmee een ticket voor deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen.

Extra spannend dus!

www.rbbbreda.nl[l]