Afbeelding

Dames Sophisticats steekt de handen uit de mouwen

BREDA - Als je denkt aan een studentenvereniging dan zul je waarschijnlijk snel denken aan veel feesten en bier drinken. Dames Sophisticats, een dispuut binnen de vereniging, toont aan dat dit niet alles is.

Naast verschillende feesten en activiteiten organiseren en bijwonen zijn zij niet bang om hun handen vies te maken. Zo staken de dames der Dames Sophisticats, op woensdag 5 februari de handen uit de mouwen. Dit deden zij bij kinderboerderij “De sik” gelegen in de Haagse Beemden. Een knusse en gezellige kinderboerderij waar je met geiten, schapen, konijnen en nog meer dieren heel wat plezier kan beleven.

Zij hadden hun speciale overalls meegenomen en werden warm ontvangen door de medewerkers van de boerderij. Zij vertelde dat de boerderij al 33(!) jaar bestaat, niet zonder slag of stoot, maar nog altijd even gezellig. Na het gezellige gesprek hebben zij onder andere de hokken van de kippen en konijnen verschoont. Hierna mochten ze ook nog even kijken bij de pasgeboren konijntjes! Natuurlijk wilden zij na afloop ook nog even een bezoekje brengen aan alle andere dieren.

Al met al hebben de dames een leerzame en leuke middag gehad. Zij raden iedereen aan om eens een kijkje te nemen bij kinderboederij “De sik”! Lijkt het jou ook leuk om eens een middagje mee te helpen met de dieren, dan ben je daar altijd welkom. [l]