Ontmoeting met de raad

BREDA - MOOIWERK organiseert samen met de Raadsgriffie de Ontmoeting met de raad. Op woensdagavond 11 maart krijgen alle Bredase vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen de kans om het gesprek aan te gaan met de gemeenteraad in het Stadhuis.

Na de gezamenlijke opening om 19.30 uur gaan de raadsleden en de aanwezige organisaties en clubs in gesprek over verschillende thema's. Voorgaande jaren werd er vaak gesproken over accommodaties, vrijwilligerswerk en subsidies. Welke thema's er op 11 maart aan de orde komen, bepalen de aanwezigen zelf. Ook geeft de Gemeente Breda deze avond een workshop over de subsidiemogelijkheden.

Laat de stem van vrijwilligers horen

"De maatschappelijke betrokkenheid van Bredanaars is enorm. Alle vrijwilligers maken van Breda een fijne en mooie stad. Helaas lijkt niet iedereen dat in de gaten te hebben. En dat is jammer! Daarom is het belangrijk om de stem van vrijwilligers te laten horen. Eén van de mogelijkheden is op 11 maart, tijdens de Ontmoeting met de raad." Aldus Renée Sterk, bestuursadviseur MOOIWERK.

Aanmelden

Vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen die deze mogelijkheid niet voorbij willen laten gaan, melden zich aan via: www.mooiwerkbreda.nl/laat-je-stem-horen. Hier staat ook het definitieve programma van deze avond. [l]