Fiepje, één van Mariannes zwerfpoezen. FOTO MARIANNE VAN HAM
Fiepje, één van Mariannes zwerfpoezen. FOTO MARIANNE VAN HAM Marianne van Ham

Voedselinzameling Albert Heijn Heusdenhout afgelast

BREDA - Zoals bij velen bekend stond er op zaterdag 28 maart een voedselinzameling gepland bij Albert Heijn Heusdenhout. Vanwege de huidige situatie is deze echter afgelast.

"We doen ons uiterste best om later in het jaar toch een grote voedselinzameling te houden voor Voedselbank Breda," aldus de organisatie. "We realiseren ons dat ook, of misschien júist in deze onzekere tijd de Voedselbank producten nodig heeft om alle gezinnen te kunnen helpen die dat hard nodig hebben. Omdat onze inzameling helaas niet doorgaat kunt u als u graag iets wilt bijdragen zelf contact met de Voedselbank opnemen. Dit kan via info@voedselbankbreda.nl of telefonisch via het Telefoon Team van Zorg voor Elkaar Breda 076-5251515.

Op 28 maart zou er tevens ingezameld worden voor Marianne's Zwerfpoezenhoop. Marianne van Ham vangt samen met haar echtgenoot Henk al jarenlang zwerfkatten op. Hiervoor krijgen zij geen subsidie. Ze betalen alles uit eigen zak en van de donaties die ze krijgen. De inzamelvrijwilligers hadden gehoopt veel kattenvoer en -grit op te kunnen halen. Draagt u Marianne en haar zwerfpoezen een warm hart toe en wilt u iets sponsoren? Neem via Facebook: Marianne's Zwerfpoezenhoop contact met haar op om te kijken hoe u kunt helpen.
Uiteraard houden wij u op de hoogte als er een nieuwe inzamelingsdatum bekend is. Graag tot dan!" [l]