Willem-Alexanderplein Ontwerpschets. FOTO C.J. BERKHOUT
Willem-Alexanderplein Ontwerpschets. FOTO C.J. BERKHOUT C.J. Berkhout

Het Willem-Alexanderplein
Schetsontwerp nu op internet

TETERINGEN - Herinrichting van het Willem Alexanderplein: nu op internet. Kijk op www.willem-alexanderplein.nl en laat uw mening horen.

Door de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken, kon de inloopbijeenkomst op 24 maart over de herinrichting van het Willem Alexanderplein niet doorgaan. Het ontwerp is mede gebaseerd op de massale deelname van de inwoners van Teteringen aan onze enquête. De reacties gingen vooral in de richting van een groene uitstraling en een aantrekkelijk verblijfsklimaat. Op de website www.willem-alexanderplein.nl hebben we de ontwerpschets geplaatst. Hier is onder andere een 3D animatie te bewonderen die een goede indruk geeft van het plein na de herinrichting. Tevens is het mogelijk te reageren op het ontwerp en de verschillende onderdelen m.b.v. een vragenlijstje. Uw reactie stellen wij zeer op prijs. Alleen met uw inbreng kunnen wij een definitief plan aan de gemeente presenteren dat een breed draagvlak onder de inwoners heeft. Wij gaan er daarom vanuit dat u net zo massaal en enthousiast reageert als op de enquête. Daarmee kunnen wij dan door gaan met de verdere uitwerking.

Uiteraard krijgen alle inwoners op een later moment weer de mogelijkheid tijdens een volgende inloopbijeenkomst het verder uitgewerkte plan te bekijken. Hou de website, dag- en weekbladen en ook Allerlei in de gaten! Voor toelichting: Cor Berkhout, secretaris, tel. 06-5152529, berkhoutcj@gmail.com. [l]