Uitreiking hangmat bij het Amphia. FOTO JEROEN THOOLEN
Uitreiking hangmat bij het Amphia. FOTO JEROEN THOOLEN Jeroen Thoolen

Vrolijke hang-in-there-actie verrast Bredanaars

BREDA - Misschien heeft u hem afgelopen week al zien rijden. Een prachtige oude Kever met daarachter de cute retrocaravan Puck. Deze vrolijke combinatie toert door de straten om die Bredanaars in het zonnetje te zetten die wel een oppepper kunnen gebruiken.



Daan Vermeer van Waarvandaan wilde graag iets moois doen voor de inwoners van Breda. Zij zette een Hang-in-there winactie op waarbij je iemand kon nomineren die in deze tijd wel iets extra’s verdient. De winnaars van deze actie zijn inmiddels geselecteerd en worden verblijd met een speciale Hang-in-there-hangmat. Ze kunnen rekenen op een bijzondere uitreiking van deze hangmat. Overhandigd vanuit de retrocaravan, inclusief persoonlijke videoboodschap.



Verrast
Zo werd Kantinka de Kroon zondag 10 mei blij verrast toen ze werd overvallen tijdens haar dienst in het Amphia. Ze werd met muziek en caravaan onthaald en kreeg de hangmat kado. Na haar harde werken in deze bizarre tijd vond collega Desirée dat ze wel wat rust kon gebruiken.


Ook Dagmar, die geslaagd is voor haar examen maar geen enkel examenfeestje kon vieren, verdiende wel een mooi feestje op de stoep.


Supertour
Daan: "Het was een supertour! De uitreiking is geweldig om te doen. Soms is men verbaasd, soms is het ook best emotioneel. Maar altijd tover je een lach op iemands gezicht. Leuk om te zien hoe iedereen ook meewerkt. In het bijzonder ook Jeroen Thoolen, die mij met zijn fantastische oldtimer op sleeptouw heeft genomen". [l]