Winkel Terre des Hommes gaat weer open

BREDA - Dinsdag 26 mei opent de winkel van Terre des Hommes aan het Hooghout 54 in Breda zijn deuren weer. Vanwege het Corona-virus was de winkel geruime tijd gesloten.


U bent weer welkom van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.30 u. De eerste weken kunt u helaas nog geen kleding en andere goederen inleveren. Er zijn spelregels opgesteld om veilig winkelen mogelijk te maken. Uiteraard moet u zich aan de 1,5 m onderlinge afstand houden, er mogen maximaal vier klanten tegelijk in de winkel en als het druk is mag u maximaal een half uur in de winkel zijn. En graag zo veel mogelijk met de PIN betalen.

De afgelopen tijd kon er door de sluiting geen geld verdiend worden voor de projecten die de winkel dit jaar ondersteunt: Bestrijding van kinderarbeid in de micamijnen in India en Bescherming van kinderen tegen seksuele uitbuiting in de toeristische sector in Cambodja. Met de opbrengst van de verkopen in de winkel worden deze belangrijke activiteiten, welke ook in de Corona-tijd moeten doorgaan, gesteund.[l]