Tennissen bij TC Breda. FOTO TC BREDA
Tennissen bij TC Breda. FOTO TC BREDA TC Breda

Zomeruitdaging bij TC Breda voor tennisliefhebbers

BREDA - TC Breda biedt deze zomer tennis voor alle liefhebbers voor sport en spel. Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.


De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli, augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast kunnen de sporters deelnemen aan één clinic op 3 juli onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en kunnen zij meedoen aan het Zomer Challenge eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen tijdens de zomervakantie en die kennis willen maken met de sport.


TC Breda is al 81 jaar een tennisclub van ons allemaal voor iedereen. Het tennispark, met het midden tussen de banen gesitueerde clubhuis, gelegen bij het Mastbos in het Ginneken, is in eigendom van en beheerd door de vereniging zelf. Leden spelen voor- en najaar competitie, tossen elke woensdag, houden verschillende toernooien en trainen om beter te worden. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Ga naar https://www.tcbreda.nl/zomer-challenge [n]