Portret van Jeroen Koning.
Portret van Jeroen Koning. Jeroen Koning

De Samensprong start met 'Vier Seizoenen Fit'

PRINSENBEEK - De een traint om fit te zijn voor de wintersport, de ander traint om in vorm te zijn voor de zomervakantie, ieder van ons weet voor zichzelf wanneer het tijd is om in beweging te komen. Inmiddels weten we allemaal hoe belangrijk het is om een gezond, sterk en weerbaar lichaam te hebben, niet alleen in de winter of de zomer maar vier seizoenen lang. Het hele jaar door.


De Samensprong start dit jaar daarom met het programma “Vier Seizoenen Fit”, een groepstraining voor iedereen die het hele jaar door zijn/haar algemene conditie op peil wil houden of verbeteren. Spierversterking, lichaamscoördinatie, loopvermogen, “Vier Seizoenen Fit” bevat al deze elementen en wordt onder deskundige begeleiding op individueel conditieniveau aangeboden. Wij zien u graag op een van onze kennismakingslessen.

Maak kennis met de trainer: “Ik ben Jeroen Koning. Ik ben sinds 2003 spinninginstructeur bij Fitness Prinsenbeek en Better Bodies Zundert en tevens “Sneeuwfit” instructeur van de Nederlandse Ski Vereniging. Ik ben getrouwd met Jessica, bestuurslid van de Samensprong en vader van Eva die al heel wat jaartjes turnt bij onze vereniging. Ik verheug mij erg op het geven van de “Vier Seizoenen Fit” trainingen en hoop dat het een waardevolle aanvulling zal zijn op het veelzijdige sportactiviteitenpakket van de Samensprong.”

Voor wie is de training bedoeld? Voor volwassenen. Iedereen kan op zijn/haar eigen individuele conditieniveau de training volgen. Heeft u eventuele (ernstige) fysieke beperkingen, maar wel zin om te trainen, dan kunt u het beste aansluiten bij onze “Fifty Fit” lessen van Debby Geelen. Op www.samensprong.nl leest u daar meer over.

Aanmelden via ledenadministratie@samensprong.nl.[n]