Autisme Info Centrum Breda gaat weer van start

BREDA - Na een lange pauze als gevolg van Corona, organiseert het AIC Breda, Autisme Info Centrum, op vrijdag 4 september voor het eerst weer een koffie inloop.


Deze inloop zal gehouden worden op onze nieuwe locatie: Ontmoetingscentrum De Vlieren, Mgr. Nolensplein 1 te Breda. Tijdens de inloop kunt u uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen met onze vrijwilligers. Heeft u zelf, uw kind, uw partner of iemand anders uit uw familie of omgeving autisme?


Nazomerwandeling

Op vrijdagochtend 11 september organiseren we een wandeling in het Mastbos. Heeft u zelf een vorm van autisme? Bent u ouder/familielid of partner van iemand met autisme? U bent van harte welkom om mee te wandelen. We verzamelen bij Café-restaurant De Boswachter in het Mastbos om 9.45 uur. Voor meer details verwijzen wij u naar bovengenoemde website.


Lotgenotencontact

Lotgenotencontact voor ouders thema “onderwijs” op 18 september Voor kinderen met autisme en hun ouders kan school een hele uitdaging zijn. Waar loopt u tegenaan? Is er voldoende ondersteuning? Vindt uw kind aansluiting? Tijdens deze ochtend gaan we samen in gesprek over dit onderwerp. Het is gebleken dat het fijn is om ervaringen te kunnen delen met andere ouders en met onze vrijwilligers. Ouders van schoolgaande kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom.

Voor alle activiteiten dient u zich aan te melden: www.nva-nb.nl/aic-breda/. Wij hanteren voor alle activiteiten een maximum van 6 deelnemers, dus wacht niet te lang, vol = vol![n]