Voorlichtingsbijeenkomst voor nah-ambassadeurs

BREDA - Patientenvereniging Hersenletsel.nl organiseert op vrijdag 4 september in Breda de voorlichtingsbijeekomst voor de training voor nieuwe NAH-ambassadeurs met Niet Aangeboren Hersenletsel.


Ambassadeurs vertellen hun eigen verhaal aan anderen om zodoende meer bekendheid te krijgen over de gevolgen NAH in de impact hiervan in het dagelijks leven. Een ambassadeur is iemand met hersenletsel, die op basis van zijn/haar ervaring voorlichting geeft aan anderen door middel van dialoogbijeenkomsten.


Dialoog met ambassadeur

De onzichtbare gevolgen van NAH zijn vaak onbekend; een dialoog met een ambassadeur geeft een bijzondere inkijk in de leefwereld van iemand met hersenletsel. Begrip voor onzichtbare gevolgen helpt om op een goede manier het contact aan te gaan, wat voor beiden partijen prettig is.


Nog paar plaatsen

Er is in Breda nog plaats voor enkele deelnemers, dus wees er snel bij. Vol = vol! Op www.hersenletsel.nl/noord-brabant staat de wervingsflyer en lees je meer over de training en de rol van ambassadeur. Op vrijdag 25 september start de 1e bijeenkomst van de training.


Aanmelden

Ben je na het lezen van de wervingsflyer nog steeds geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar Lies Bonsang regioondersteune@gmail.com om je aan te melden en zij neemt telefonisch contact met je op. Vermeld in je mail wel even je naam, woonplaats en telefoonnummer. Bellen kan ook naar 06-15091924.[n]