Meidendag bij de Welpen van waterscouting

BREDA - Bij de Welpen van Bredase waterscouting Titus Brandsma speel je samen met jongens en meiden van 7 tot en met 11 jaar en heb je iedere zaterdagmiddag een opkomst bij ons stoere wachtschip de Tsjerk Hiddes.


De jongens zijn bij de Welpen nu behoorlijk in de meerderheid en daarom organiseert de Titus een speciale meidendag op zaterdag 19 september.



Is scouting leuk voor meiden?


Jazeker is scouting leuk voor meiden! Hier doe je leuke spellen, ben je creatief bezig, leer je nieuwe dingen en haal je insignes.
Ook gaan de Welpen soms naar het bos en omdat we een waterscouting zijn ga je in de zomermaanden natuurlijk ook regelmatig zeilen in onze Optimisten op de Mark in Breda.


Verschillende activiteiten
Tijdens de Meidendag hebben we verschillende activiteiten om je kennis te laten maken met de Welpen, zoals: zeilen in de Optimisten, broodjes bakken bij het kampvuur, leren knopen, een tof spel en je knutselt je eigen varende bootje!


Meer weten?
Meer weten over de activiteiten van de Welpen? Kijk op www.waterscouting.nl/welpen.
De Meidendag is op zaterdagmiddag 19 september van 14.00 uur tot 16.30 uur bij ons wachtschip in Breda aan het Steenen Hoofd 69.
Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan via info@waterscouting.nl.
Deelname is gratis.[n]