Autisme Info Centrum weer iedere vrijdagochtend open

BREDA - Het AIC Breda is een informatie- en adviescentrum voor iedereen die te maken heeft met autisme. Het is onderdeel van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA).


Heb je zelf autisme? Ben je ouder van een kind met autisme? Heeft je broer, zus, partner of kleinkind autisme? Het AIC Breda weet als geen ander hoe dat is.

Elke vrijdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur staat in OC De Vlieren een enthousiast team van vrijwilligers voor je klaar.

Allen zijn ze ervaringsdeskundig op het gebied van autisme. Ze luisteren naar je verhalen, delen ervaringen of zoeken samen met je naar informatie. In de mediatheek zijn boeken, folders en dvd’s aanwezig. Het is fijn en leerzaam om ervaringen te kunnen delen met een vrijwilliger en met andere bezoekers.


Lotgenotencontact

Juist in deze Corona crisis blijkt er veel behoefte te zijn aan lotgenotencontact. Onze inloop wordt dan ook goed bezocht.

Tot het eind van het jaar ben je op de vrijdagochtend nog van harte welkom bij de volgende activiteiten: 4 december inloop, 11 december lotgenotencontact voor ouders (thema: feestdagen), 18 december wandeling in het Mastbos.

Als voorzorgsmaatregel is het aantal deelnemers aan onze activiteiten gelimiteerd en dien je tevoren een plekje te reserveren via de website: www.nva-nb.nl/aic-breda. Op deze website tref je ook alle praktische informatie aan over bovengenoemde activiteiten.


Meer info?

Mail naar aic-breda@nva-nb.nl

In verband met de maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud.[n]