VV Kanaria Hoeven

HOEVEN - Op de jongstleden gehouden district tentoonstelling hebben enige leden van de VV Kanaria zich weer van hun beste kant laten zien. Zo werd B Ooyen kampioen met een kanarie bruinwit dominant van 91 punten. Met een bruin eumo geel intensief van 93 en met een bruin eumo geel schimmel van 92 punten en met een bruin kobalt wit dominant van 91 punten. Hij behaalde ook enige zilveren en bronzen medailles.

Ons lid J Oostvogels werd kampioen met een stam kanarie geel intensief van 366 punten en met een enkeling van 93 punten. Ant van Beers behaalde twee maal goud met een huismus wildkleur pop behaalde hij 93 punten en met een sijs pop wildkleur behaalde hij 92 punten. J Nelemans behaalde met een kleine grasparkiet blauw 91, met een stel kleine grasparkieten blauw 181, met een enkeling 90 en met een roodvoorhoofd kakariki groen met 90 punten de kampioenen binnen.
W Brabers behaalde de titels met een Catherina parkiet 92 punten en met stel valkparkieten 181 punten en behaalde ook twee bronzen medailles. D Geleijns behaalde zijn gouden medailles met een grijsrug dwergparkiet van 91 en een grijsrug dwergparkiet ino van 92 punten behaalde tevens een zilveren en bronzen medaille. Lest best is ons jeugdlid Kim Brabers,zij behaalde met Catharina parkiet 92 en valkparkiet ino 90 punten. Met haar groenvleugel koningsparkiet wildkleur behaalde zij 94 punten en werd met deze vogel superkampioen bij de kromsnavels jeugd. Nu was alleen de bondsshow nog te doen. Deze heeft op 2, 3, 4 en 5 januari plaats gevonden en daar hebben ook weer enige leden van de VV Kanaria aan deelgenomen. [l]