Finalisten De Stroopers finale onderlinge competitie libre.
Finalisten De Stroopers finale onderlinge competitie libre. FOTO: HANNY CHRISTIANEN

Clubkampioenschappen biljartvereniging De Stroopers

BOSSCHENHOOFD - Naar weer een lange tijd gezellig tegen elkaar gespeeld te hebben, gaan de vier beste spelers uitmaken wie de kampioen van het spel libre wordt.
De spelers gaan loten wie tegen elkaar moeten en als eerste gaan van start Rien Verhoeven en Kees van Oers. Deze wedstrijd eindigt in het voordeel van Rien Verhoeven met 29-25.

Dan gaan twee sterken tegen elkaar, René den Braber en Toon Lazeromz en René troeft Toon af met 51-27. Nu gaan Kees van Oers en Toon Lazeromz om de 3 en 4 plaats, daar is Toon de winnaar met een verschil van 2 punten. Daarna een spannende strijd tussen Rien Verhoeven en René de Braber en daar komt Rien twee punten te kort en René is winnaar.
De uitslag is als volgt no1 René den Braber, no2 Rien Verhoeven, no3 Toon Lazeromz, no4 Kees van Oers. Het volgende spel dat we gaan spelen is bandstoten. De Stroopers is een vriendenclub die al meer als 32 jaar bestaat en iedere week op vrijdagavond gezellig onderling biljarten. Na een leden stop mogen er nu weer nieuwe leden bijkomen. [l]