Nieuwjaarsactiviteiten bij Alpha

OUDENBOSCH - Hoewel 2020 dan nog maar enkele dagen oud is vindt de eerste activiteit waaraan Alphaleden deelnemen meteen al plaats op 3 januari. Dan zullen een dertigtal leden deelnemen aan een springdag. Over tijdstip van vertrek en programma is iedereen inmiddels geïnformeerd. Het belooft ook dit keer een hele leuke dag te worden.

Op vrijdag 17 januari is de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Alpha. Die start om 19.30 uur in de gymzaal. Op de agenda staan gebruikelijke zaken als jaarverslagen en financiën. Deze vergadering is toegankelijk voor leden van 16 jaar en ouder. Aansluitend vindt vanaf ca 20.30 uur een nieuwjaarsbijeenkomst plaats, ook in de gymzaal. Dat wordt een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die Alpha een warm hart toedraagt en zal in principe tot ongeveer 22.00 uur duren.

Turnmarathon
De jaarlijkse turnmarathon valt in 2020 op zaterdag 8 februari. Deelnemers gaan zoveel mogelijk uren achter elkaar bewegen via springen, kleutergym, turnen, dansen enz. De dag duurt ten volle 12 uur. Deelnemen kan vanaf elk uur. Ook dit keer wordt gezocht naar de medewerking van enkele externe partijen. In de zaal zullen tijdig formulieren worden uitgedeeld om sponsoring te krijgen.Wie meer dan 18 euro sponsort krijgt een cadeautje. Dus zet 8 februari alvast maar in je agenda.

Zaterdag vond in Made de eerste wedstrijd plaats ion het kader van de vierkamp. Zowel bij de junioren als de aspiranten lagen de resultaten van de vijf clubs dicht bij elkaar. De teams van Alpha behaalden beide een vierde plek. Meer informatie over de mogelijkheden binnen Alpha is te vinden op www.alpha-oudenbosch.com. Bellen kan ook: 0165-313317 [l]