Altijd al muziek willen maken?

ZEGGE - Harmonie St. Cecilia uit Zegge geeft je de kans om gratis deel te nemen aan de opstapgroep volwassenen. In januari leer je de eerste beginselen van muziek maken en introduceren we de verschillende instrumentengroepen. Op 16 januari maak je kennis met de koperblaasinstrumenten, op 23 januari volgen de houtblaasinstrumenten en we eindigen op 30 januari met het slagwerk. Tijdens de derde les kun je aangeven op welk muziekinstrument je graag zou willen spelen.

                                                        

In maart volgen dan 4 lessen waarbij je leert op het door jou gekozen instrument te spelen. Je krijgt daarbij hulp van leden van de harmonie. We starten met eenvoudige liedjes zodat je meteen kunt ervaren hoe het is om samen muziek te maken. Alle lessen zijn van 19.00 - 19.45 uur in Zaal Kerkzicht in Zegge. Deze lessen kun je gratis volgen. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact op via opleiding@stceciliazegge.nl.

Ben je na het volgen van de opstapgroep enthousiast geworden? Wordt dan lid van Harmonie St. Cecilia! Via de harmonie bieden we je dan een muziekinstrument naar keuze aan en de mogelijkheid om bij een docent muziekles te volgen. Samen kunnen we dan muziek gaan maken! Heeft u zin om uw oude hobby weer op te pakken? Kom dan gerust langs op de repetitie op donderdagavond van 20.00 - 22.00 uur in Zaal Kerkzicht. U bent van harte welkom! [l]