Finales Hoevense Biljart Federatie PK Libre en Driebanden

HOEVEN - Van 13 december t/m 10 januari worden de persoonlijke kampioenschappen libre en driebanden van de Hoevense Biljart Federatie gespeeld bij café Pagnevaart, De troubadour en ’t Tapperijke.

Er wordt gespeeld in 4 poules libre en 4 poules driebanden. De winnaars van de poules hebben zich geplaatst voor de finale-wedstrijden, die op vrijdag 10 januari vanaf 19:00 uur gespeeld zullen worden bij café De Troubadour. De halve finale-wedstrijden zullen voor Libre en Driebanden d.m.v. loting bepaald worden. De winnaars van de halve finales spelen om de 1e en 2e plaats en de verliezers om de 3e en 4e plaats. We verwachten en hopen een grote opkomst om de finalisten aan te moedigen in hun strijd om de felbegeerde titels HBF PK Libre en Driebanden 2019/2020 in de wacht te slepen. De poule-winnaars, die zich voor deze finales geplaatst hebben zijn:

Libre: Poule A: Goof Braspennig. Poule B: Jan Manniën. Poule C: Anton Lambregts. Poule D: André Suijkerbuijk. 1e Reserve: Marjon de Graaf. 2e Reserve: Joke Jongenelen.

Driebanden: Poule E: Frans van Kuijk. Poule F: Marcel Marijnissen. Poule G: Bert Ligtvoet. Poule H: Rinie Bulkmans. 1e Reserve: Marco Kooiman. 2e Reserve: Carlo van der Linden. [l]