Leden Zonnebloem dankzij KPN NetwerkNL naar concert DMK St. Caecilia

HOEVEN - Al enige maanden is de KPN NetwerkNL bezig in de Hoevense dorpskern met de uitrol van een glasvezelnetwerk. Naast dat Hoeven deze voorziening krijgt, wilde KPN NetwerkNL graag nog wat goeds achterlaten in Hoeven.

In overleg met de Samenstichting Hoeven hebben zij besloten het frisse-start-van-het-jaar concert van het Drum- en Malletkorps van St. Caecilia op 11 januari aanstaande in dorpshuis Het Kompas te sponsoren. Tegelijkertijd willen zij de gasten van De Zonnebloem verwennen door hen gratis dit concert aan te bieden en te faciliteren. De Hoevense afdeling van de Zonnebloem bestaat namelijk 25 jaar in 2020, een reden om het jaar feestelijk te starten. Namens het College van B&W van Halderberge zal wethouder Thomas Melisse aanwezig zijn.

Het wordt een mooie en muzikale avond van het drum- en malletkorps, het slagwerkonderdeel van muziekvereniging St. Caecilia uit Hoeven.

Het concert zal zeer gevarieerd zijn, want naast het Drum- en Malletkorps treden twee koren op, namelijk Pop-Up! en Theatr'EL. Pop-Up! Is een jongerenzanggroep uit Bavel, die eigentijdse popliedjes op geheel unieke wijze ten gehore brengen. Theatr'EL is hét koor uit Etten-Leur met een vleugje theater. Theatr'EL zingt liedjes uit de Top40 van nu en toen. Vanwege de goede stemverdeling doen ze dit meerstemmig. Bovendien hebben de leden van het Drum- en malletkorps nog een "muzikale" verrassing in petto!

De Samenstichting Hoeven is er trots op dat zij de verbinding hebben kunnen leggen tussen KPN NetwrerkNL en diverse (Hoevense) verenigingen. VERBINDEN is dan ook een zeer passend motto bij zowel het glasvezelnetwerk als bij dit concert.

Kom luisteren en genieten. De deuren van de zaal gaan op 11 januari open om 19.30 uur en om 20.00u start het concert. Kaarten zijn te koop bij het Kompas in Hoeven, of via de leden van de deelnemende groepen. Daarnaast zijn de kaarten te reserveren via de mail dmk@muziekvereniginghoeven.nl of telefonisch te reserveren via 06-29416281. [l]