Afbeelding
Foto:

Nielson, Suzan & Freek en MAAN naar Roosendaal

ROOSENDAAL - Primeur! Roosendaal krijgt een groots popfestival. Op zaterdag 22 augustus wordt de tweede editie van Rooskleurig Festival georganiseerd in het mooie Vrouwenhofpark. Met live-optredens van Nielson, Suzan & Freek en MAAN heeft Rooskleurig drie bands van naam gestrikt. En daar blijft het niet bij want in februari kondigt Rooskleurig nog de hoofdact aan.

Rooskleurig is een familiefestival dat in samenwerking met Roosendaal Citymarketing wordt georganiseerd. "Onze ambitie is om het kleurrijkste popfestival van Nederland te worden. Kleur in de breedste zin van het woord staat centraal bij ons," aldus Jeroen Klein van de organisatie Trophies Events.

Vervolg

"Zelf kom ik uit Roosendaal en ik organiseer al drie jaar met veel plezier het foodfestival Appeltje Eitje", vertelt Jeroen Klein. "Maar het heeft altijd gekriebeld om een groot popfestival te organiseren. Toen we in het kader van 750-jaar Roosendaal de programmering en marketing mochten doen van het eindfeest hebben we de naam Rooskleurig bedacht. Daar gaan we nu een vervolg aan geven waarbij we groot denken zonder de gezelligheid uit het oog te verliezen. Iedereen moet een geweldige dag hebben en na afloop alweer uitkijken naar volgend jaar!"

Voor en door Roosendaal

Rooskleurig wordt een festival voor en door Roosendaal. Op zoveel mogelijke manieren worden lokale ondernemers en inwoners bij het festival betrokken. Klein: "Wij denken dat in een mooie stad als Roosendaal ruimte is voor een kwalitatief popfestival. We zien op diverse plaatsen in Noord-Brabant succesvolle jaarlijkse evenementen die op popmuziek gericht zijn, dus waarom niet bij ons?"

Tickets

Tickets voor Rooskleurig Festival gaan zaterdag 11 januari in de verkoop. Voor de eerste enthousiaste kopers is een beperkt aantal early birds beschikbaar, deze kosten €25,- (excl. servicefee) en zijn te koop via de site www.rooskleurigfestival.nl of via de Facebook pagina van Rooskleurig. Reguliere kaartjes zullen €30,- en in een later stadium €35,- euro kosten.

Rooskleurig Festival
zaterdag 22 augustus
13.00 – 23.00 uur
Vrouwenhofpark, Roosendaal
www.rooskleurigfestival.nl