Nieuwjaarsconcert
St. Cecilia en Vox Populi

STAMPERSGAT - Op 19 januari geven KE Harmonie St. Cecilia en zangvereniging Vox Populi uit Stampersgat weer hun nieuwjaarsconcert in de Bovenzaal van het Dorpshuis. Hierbij heeft U de gelegenheid om onder het genot van een glaasje en de plezierige klanken van beide verenigingen elkaar nieuwjaar te wensen.

Na het vertrek afgelopen jaar van dirigent Jan Spruit heeft St. Cecilia een nieuwe dirigente aan weten te trekken, die de ondankbare taak had Jan, die een zeer deskundig dirigent is, op te volgen. Claudia de Groen heeft deze uitdaging, zeer voortvarend, opgenomen en zal u laten genieten van een voor harmonieën modern repertoire. Ik zou zeggen komt u allen luisteren.

Bij dit concert laten de beide verenigingen zien en vooral horen hoe ze het afgelopen jaar weer gevorderd zijn. Voor Claudia wordt dit dus het eerste concert met Cecilia en dus een soort van vuurdoop. Ook het leerlingenorkest treedt onder leiding van Claudia op. Sinds de actie 'Meer Muziek in de klas' profiteert de harmonie van een, langzaam, maar gestaag stijgend, aantal leerlingen.

De zangvereniging, Vox Populi, een in de wijde omgeving zeer gewaardeerd gemengd koor, staat onder de deskundige leiding van Jack Buis.

Het concert vindt plaats zondagmiddag 19 januari in De Bovenzaal van het Dorpshuis aan de Havenstraat 4 te Stampersgat. De aanvang is half drie, de entree is gratis en de deur is vanaf 14.00 uur open.[l]