D'oevese-Leut CD 2020 en presentatie Nar Peejenland

HOEVEN - Afgelopen week is alweer voor de 29ste keer (!!) De D'oevese Leut CD in omloop gebracht. Met het D'oevese Leut BAL op vrijdag 31 januari wordt dit gevierd met alle deelnemers van de cd dit hun carnavalshit ten gehore brengen. De cd is dan weer bij elke cd-deelnemer te verkrijgen. Ook zal deze avond het protocol weer volledig worden gemaakt door de presentatie van een spiksplinternieuwe Nar, door CS de Peejenzaaiers.

Met 13 deelnemers en een leutige MIX is deze leutcd de grootste uit de regio West Brabant en omstreken. Volgepakt met onvervalste echte carnavalsmuziek van o.a. De Spie, B.C. Ambiance, C.S. de Peejenzaaiers, de Tropikuls, de Bovenhei en het Tofkapellûke is deze cd een echte aanrader die niet in uw collectie mag ontbreken. Uiteraard staat ook het carnavalslied van 2020 van de Flierefluiters met de titel “Meej jij oew hart” op de cd. Ook de vertrouwde deelnemers als Chef Soldaat, B.C de Kits, B.C. den Peejkes en de B.C, d'n Akkerlinge zijn weer te horen op het blinkende schijfje. ’T Zooike is terug van even weggeweest en hebben ook weer een knijter van een carnavalshit opgenomen. Met een oplage van ruim 750 stuks, is de D'oevese Leut CD te koop voor tien euro te koop bij de deelnemers. Maar wacht niet te lang, want ook hier geldt natuurlijk op=op!

Vrijdag 31 januari wordt het 7de D'oevese Leut Bal gehouden. Deze avond belooft geweldig te worden en vormt de aftrap voor de aankomende carnavalsperiode in Peejenland, met bruisende carnavalsmuziek en een prominentie plaats voor de 13 nieuwe liedjes van de D'oevese Leut CD 2020. Voor meer informatie kunt terecht op de website www.hoevenseleut.nl U komt toch ook?!

Aanvang 20.00 uur meej oe Carnavalspakske ’t Tapperijke zodat we er met zijn allen een gezellige avond van kunnen maken.

De entree gratis en iedereen maakt kans op het allereerste opmaak van de D'oevese Leut 2020.

Wees op tijd want vol is vol! [l]