Zege voor JD1/ JE6 Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - Het JD1 team, dat bestaat uit heel veel E6 spelers, behaalde zaterdag de eerste overwinning. Eerst werd nog met 4-1 van een sterk Teteringen D2 verloren, ondanks goed keeperswerk van Yves. Daarna volgde de spannende wedstrijd tegen Prinsenbeek D2. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en het leek ook lang op een 2-2 gelijkspel uit te draaien maar in de laatste minuut zorgde Yves toch nog voor grote vreugde bij het team en de supporters door de winnende 3-2 te scoren. Een mooi resultaat voor het heel jonge team.

JB1 en Gilze Rijen B1 deden ook niet voor elkaar onder en beide teams deelden de punten (2-2). Ook de wedstrijd van JB1 tegen Tilburg B4 verliep heel spannend maar nu wist JB1 toch met 2-1 te winnen. MB2 wilde graag winnen van Warande B4 maar dat lukte niet, de meisjes verloren met 4-1, een paar goals in korte tijd kwam het team niet meer te boven. Daarna waren zij wel veel te sterk voor Gilze Rijen B3 en wonnen met 6-1. MA1 had twee zware wedstrijden op het programma, eerst tegen Etten-Leur A3 en daarna tegen Tempo A2. Van Etten-Leur werd met 4-3 verloren, vlak voor tijd scoorde MA1 nog de derde goal maar de tijd was tekort voor een gelijkspel. In de wedstrijd tegen Tempo A2 stond MA1 in de rust met 1-0 achter maar meteen na rust werd het 1-1, helaas scoorde Tempo een minuut later alweer. Het werd uiteindelijk 3-1 voor Tempo waar de keepster van dat team een prima wedstrijd speelde en veel kansen van MA1 onschadelijk maakte.

MC2 speelde de eerste twee wedstrijden in de zaal, er werd met 4-3 van Were Di C5 verloren maar er was winst tegen Tempo C5 (5-3). JC1 speelde prima, verloor wel met 4-2 van Pelikaan C3 maar Zevenbergen C1 werd met 7-5 verslagen. Ook hier goed keeperswerk van Tijl.