FOTO ELS ROMMERS
FOTO ELS ROMMERS Foto: Els Rommers

Kinderburgemeester Minke feliciteert diamanten echtpaar

HALDERBERGE - Hallo, Ik ben Minke Laros. Dit jaar verkozen tot kinderburgemeester van Halderberge. Ik ga jullie door steeds een stukje in de Halderbergse Bode te schrijven mee nemen in wat een kinderburgemeester zoal doet. Dit keer mocht ik mee om een diamanten echtpaar te feliciteren.

Ik ben op maandag 25 november naar een echtpaar gegaan dat 60 jaar getrouwd is. Echtpaar woont in de Zellebergen. Ze wisten dat ik zou komen met de Burgemeester. Echtpaar wilde graag dat ik kwam, omdat ze ook altijd mijn stukjes in de Bode lezen. Het echtpaar is al 60 jaar samen en dat is best een hele tijd. Dhr en mw hebben vier kinderen, vier dochters, allemaal met hun man aanwezig.

We gingen natuurlijk eerst even netjes iedereen die er was een hand geven. Dhr. en mw waren echt heel blij en dat maakte mij ook heel blij. En natuurlijk de vraag van de burgemeester, Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Uiteraard werd er enthousiast over verteld, Ondanks dat het meer dan 60 jaar terug ging werd het verteld als de dag van gister. Ik weet nog exact waar ze elkaar hebben ontmoet en ze samen verder in het leven zijn gegaan en nu al 60 jaar zijn getrouwd. Ze waren volgens mij nog smoorverliefd. De burgemeester had een kopie van hun trouwakte bij. Als je natuurlijk 60 jaar getrouwd bent verdien je wel een cadeautje.

* Het echtpaar wilde liever niet met naam en foto in de Bode. [l]