Nieuwjaarsconcert Duo Macondo in het Protestants kerkje in Oudenbosch.
Nieuwjaarsconcert Duo Macondo in het Protestants kerkje in Oudenbosch. Foto:

AGENDA

Expositie Saint Louis in oorlog en bevrijding

10:00 | Bibliotheek VanNu

De expositie Saint Louis in oorlog en bevrijding omvat een selectie van foto's uit de fotocollectie van de Broeders van Saint Louis en het West-Brabants Archief Bergen op Zoom. De foto's zijn t/m 31 januari tijdens openingstijden te bezichtigen in de Bibliotheek Oudenbosch. Op de geheugentafel zijn de foto's met beschrijvingen ook digitaal te bekijken.

Vrijdag 17 januari

Nieuwjaarsconcert Duo Macondo

20:15 | Protestantse Kerk

Nieuwjaarsconcert Duo Macondo in het Protestants kerkje in Oudenbosch. Altviolist Mikhail Zemtsov en gitarist Enno Voorhorst, een duo altviool-gitaar komt niet vaak voor, maar het gaat prachtig samen. Het programma van Duo Macondo wordt gedomineerd door Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek maar bevat ook hedendaags werk. Vrijdag 17 januari om 20.15 uur in het kerkje aan de Fenkelstraat in Oudenbosch. Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar hebben bij de kapelconcerten gratis toegang onder begeleiding van een betalende volwassene. Info: www.cultuuroudenbosch.nl.

Zaterdag 18 januari

Bingo

19:30 | De Bukehof

Zaterdag 18 januari zijn leden van wijkvereniging Pagnevaart Oost, donateurs en andere belangstellenden welkom in de aula van basisschool de Bukehof, Olmenstraat 1 te Oudenbosch. De deuren gaan om 19.30 open. Speel mee en maak kans op mooie prijzen! Kom gezellig aan de tafels zitten om uw kruisjes te zetten op de bingoformulieren. De organisatie zorgt voor een lekker hapje tussen de ronden door. Er worden ook deze keer in totaal 10 ronden gespeeld, de. Per ronde zijn er drie fantastische prijzen te winnen. Voor meer info: www.wijkverenigingpagnevaartoost.nl.

Zondag 19 januari

Robert Rijsdijk Unplugged deel 4

16:00 | Gastel Sfeer

Zondag 19 januari vindt geeft Robert Rijsdijk een unplugged optreden in het Gastel Sfeer. Na drie succesvolle voorgaande edities die kenmerkend waren door de intieme huiskamer sfeer en de interactie met het publiek is het nu tijd voor deel 4. Robert wordt deze editie bijgestaan door drie gastmuzikanten Joep Gommeren, Niels van Dijk (beide Jeepster) en Johan van de Aarssen. Het repertoire is bestaat uit covers van Pulp, Oasis, Foo Fighters, Bee Gees, Herman Brood en meer. Aanvang 16:00 Café Gastel Sfeer, Gastelsedijkzuid 8a, Oud Gastel.

Maandag 20 januari

Voorleesvoorstelling Wapperkids

14:30 | Bibliotheek VanNu

In het kader van de Nationale Voorleesdagen geeft Wapperkids een voorleesvoorstelling in Bibliotheek Oudenbosch. De voorstelling is geschikt voor alle kinderen tot 6 jaar. Wij laten de kinderen op een actieve wijze het boek ‘Moppereend’ beleven. De voorstelling duurt 45 minuten en Wapperkids is voor en na de voorstelling 15 minuten aanwezig om uitleg te geven aan ouders en vragen te beantwoorden. Maandag 20 januari vanaf 14.30 uur in Bibliotheek Oudenbosch, Sint Annaplein 3. Meld je aan door te mailen naar oudenbosch@bibliotheekvannu.nl.

Achterbanvergadering

19:30 | Het Veerhuis

Maandagavond 20 januari houdt de politieke partij Voor De Gemeenschap een achterbanoverleg in 't Veerhuis te Oud Gastel. Aanvang 19.30 uur. Tijdens dit openbaar overleg bespreekt de fractie en het bestuur de raadsvoorstellen zoals deze in de commissies worden behandeld als voorbereiding op de raadsvergadering. Dit openbare overleg is met de leden en andere geïnteresseerden. Tijdens een achterbanoverleg vertellen de raadsleden over de politieke ontwikkelingen in de gemeenteraad en kunnen de aanwezigen meedenken over de te behandelen agendapunten.

Dinsdag 21 januari

Bingo BVV

19:30 | Concordia

Bingo, dinsdag 21 januari, aanvang 19.30 uur. Het jaar 2019 is weer voorbij, het bestuur van de Bosschenhoofdse Vrouwen Vereniging wenst u een mooi, gezond en actief nieuwjaar toe met gezellige en leuke activiteiten en uitstapjes. Zoals elk jaar beginnen we het nieuwe seizoen met een Bingo. Altijd een gezellige activiteit met leuke prijsjes, aanvang 19.30 uur, bij Concordia te Bosschenhoofd. Opgeven voor de bingo kan bij uw wijkleidster.

Expositie Saint Louis in oorlog en bevrijding te zien t/m 31 januari in Bibliotheek Oudenbosch.