Eén van de tonpraoters.
Eén van de tonpraoters.

De meest originele Valentijnskaart: Entreekaartjes voor de Tonpraotavond

HOEVEN - Dit carnavalsjaar staat de jaarlijkse tonpraatavond gepland op een wel heel bijzondere dag… Vrijdag 14 februari! Een datum die bovendien natuurlijk naadloos aansluit op het motto.

Een doorgewinterde romanticus zal voor die dag misschien een grote bos met rode rozen en een dineetje bij kaarslicht regelen, maar de gemiddelde Peej zal aan het begin van de week op de kalender kijken en schrikken: shit, nog gin kadooooooke!

Voor al die mannen en vrouwen uit die tweede categorie, hebben we nu de perfecte Valentijnskaart: wat dacht je van twee kaartjes voor de tonpraatavond!

De Doevese Tonpraotavond bestaat al sinds 2002 en heeft al veel onvergetelijke lachsalvo’s opgeleverd. Tientallen typetjes hebben in de ton gestaan en talloze bekende en minder bekende Hoevenaren zijn op de hak genomen. Vorig jaar verraste Annette Bastiaanse vriend en vijand door haar gehele buut voor te dragen vóór de ton! Het is aan de deelnemers van de komende editie om de bezoekers ook weer op een creatieve manier te verrassen. Dat is misschien wel het leukste aan de D’oevese Tonpraotavond: als je denkt dat je alles gezien hebt, waait er weer een frisse wind door de zaal! En we hebben weer een topbezetting dit jaar met maar liefst 4 vorige winnaars. Annette Bastiaanssen, Koen Mannien, Tim van den Berg, Thomas Mellise en Ferry de Bont zullen de ton weer beklimmen.

Bijzonder is dat dit jaar er opnames gemaakt worden voor Omroep Zeeland waarbij live-verbinding is met een reporter van de regionale omroep. De precieze uitzenddatum o.a. via Ziggokanaal 711 wordt later bekend gemaakt.

Op zondag 2 februari om 11.11 uur kunnen jullie weer kaarten bestellen. Wees er snel bij want op is op. Na die datum zijn de resterende kaarten te bestellen via de website of bij de balie van het Pillenpaleis. De meest actuele informatie over de (voor)verkoop van de Tonpraotavond vind je op www.peejenland.nl/agenda, tot ziens in Het Kompas op Valentijnsdag! [l]