Tweede editie 4 Weekskes vurraf in Ut Puitenol

OUDENBOSCH - Het Puitenol gaat ook dit jaar, via een warming up, zich gereed maken voor carnaval tijdens 4 Weekskes Vurraf. Dit feest, waarbij ook feestvierders buiten het Puitenol welkom zijn, zal plaats vinden op 25 januari aanstaande in cultureel centrum Fidei et Arti.

Deze carnavalsavond, welke volledig in het teken van carnaval staat, zullen door diverse artiesten in de juiste sfeer gebracht worden.

De artiesten die deze avond tot een succes zullen maken zijn onze eigen Jan Verschuuren, Alpenzusjes en de PartyfrieX. Ook zal het programma, met de carnavalskraker uit het Puitenol van en door Djek Snek, op zijn kop worden gezet. Voor ieder wat wils

De pauzes tussen deze artiesten zullen opgevuld worden door de carnavals DJ Freak, welke nog bekend is van de mannenkoorballen die hier gehouden werden en ook garant staan voor een geweldig carnavalsfeest voor jong en oud. Toegang is vanaf 16 jaar.

Dus wil je deze avond niet missen en ook klaar gestoomd worden voor carnaval reserveer dan uw kaarten snel. Meer info hierover is te vinden op www.Puitenol.nl.[l]