Goed weekend JC1 hockeyclub oudenbosch

HOCKEYCLUB OUDENBOSCH - JC1 won dit weekend beide wedstrijden en staat daardoor op een mooie 2e plaats. De wedstrijd tegen Rapide C2 ging lang gelijk op maar in de slotfase wist JC1 de winnende 4-3 te scoren. De wedstrijd tegen Zevenbergen C1 werd daarna met 6-3 gewonnen bij een soms wat chaotisch verloop.

MC2 opende de dag met een 5-0 zege op Pelikaan C5, pas na rust liep het beter bij de meisjes. In de wedstrijd tegen Tilburg C10 liep de score snel op, Tilburg kwam er nauwelijks aan te pas en verloor met 8-2.

Ook Dames 1 speelde thuis,alleen keepster Doortje vergat de tijd bij een bezoek aan een tuincentrum en daardoor begon Tessa al keepster. Goes D1 was in die wedstrijd te sterk voor de dames, ook al kwam Doortje op tijd voor de 2e helft maar beide keepsters konden een 7-1 nederlaag niet voorkomen. De wedstrijd tegen Liberty D4 verliep voorspoedig voor de dames, na rust stond er een 4-1 voorsprong op het scorebord maar Liberty kwam goed terug tot 4-4 vlak voor tijd. In de allerlaatste seconde wist Tessa toch nog de winst veilig te stellen (5-4).

MC1 won met 15-0 van Gilze Rijen C3 maar in de wedstrijd tegen Were D C4 waren de meisjes minder scherp, hadden veel kansen, maar er stond een prima keeper in het doel bij Were Di. Het bleef bij 2-2.

MA2 verloor met 3-2 van het nog puntloze Etten Leur A4 maar won wel met 3-2 van het hoger geplaatste Rapide A3.

MB1 verloor met 12-3 van Zevenbergen B2, daarna wel een 1-1 gelijkspel tegen Walcheren B3.

MB2 won met 2-1 van Olympia B2 maar Etten Leur B5 was met 6-5 net te sterk.

JD1 won met 5-3 van Waalwijk D1 en verloor met 4-1 van Teteringen D2. Winst dus alweer.

MD1 speelde 2 goede wedstrijden, tegen Tempo D3 werd met 2-1 gewonnen. In de wedstrijd tegen Rapide D2 ging het lang gelijk op maar werd wel met 2-0 verloren. MD1 kreeg wel een aantal kansen maar de keepster van Rapide, die wel veel ouder dan 10/11 leek, hield haar doel schoon. Ook waren er nog uitslagen van vorige week waarin MB1 verloor van Goes B2 (6-1) en van Walcheren B3 (5-0).

Heren 1 presteert prima in de zaal en heeft nog niet verloren, van Oss H4 werd met 2-1 gewonnen en van Hopbel H3 met 5-4.