Tonpraatmiddag Stampersgat

STAMPERSGAT - Zondag 26 januari staan er weer 7 regionale praters in de ton. Ook dit jaar is er weer een tonpraatmiddag in Zaal La Plaza te Stampersgat georganiseerd door Peter Aarts i.s.m. gezelligheidskoor De Kreunende tram en Café/zaal Het Pleintje.

Deze middag die voor het 4e jaar wordt georganiseerd en ieder jaar tot de laatste stoel is uitverkocht is een zeer gezellige middag. Waar de sprekers direct contact hebben met het publiek, door het compact inrichten van de zaal. Dit vinden de deelnemers aan deze middag een groot voordeel en dit geeft een betrokkenheid van het publiek bij de optredens. Door hun betrokkenheid is het publiek ook zeer aandachtig waardoor er van de act niets verloren gaat en iedereen het goed kan volgen. Ook dit jaar is er weer gekozen voor 7 optredens van + 20 min. om te voorkomen dat het te langdradig wordt en de middag te lang gaat duren. Ondanks dat er veel meer inschrijvingen waren heeft de organisatie gekozen voor 7 optredens. De deelnemers zijn Arie Schoofs uit Reusel, Johan Vermolen (De alles Witter) uit Stampersgat, Bart Ketelaars uit Udenhout, Piet Vegers uit Zevenbergen, Judith Hoefnagels uit Standdaarbuiten, Marleen Konings uit Rucphen en Luuk Meesters uit Etten-Leur.

Deze middag begint om 13.30 uur en de zaal is open vanaf 13.00 uur. Er zijn nog een paar kaarten ter beschikking en vanaf donderdag gaan ook de gereserveerde kaarten die nog niet zijn afgehaald opnieuw in de verkoop. De kaarten zijn te koop bij Café Het Pleintje/ Zaal La Plaza, JF. Vlekkeplein 12 te Stampersgat vanaf 19.00 uur ’s avonds. [l]