10-jarig bestaan Freerunning Cobra's

OUDENBOSCH - Vereniging Freerunning Cobra’s bestaat dit jaar alweer 10 jaar. Dit vieren wij met een aantal activiteiten. Wij hebben een kamp georganiseerd voor de oudere leden en er komt nog een uitje aan voor de jongste leden die niet mee op kamp konden. Daarbij willen wij dit jaar nog een uitje organiseren voor alle leden en hierbij extra stil staan bij het 10-jarig bestaan.

Afgelopen vakantie hebben een groot aantal Freerunning Cobra’s zwembad de Stok onveilig gemaakt met hun salto’s, bommetjes, backflips etc. Het was een geslaagd uitje waar we weer met veel plezier op terug kijken.

Vereniging Freerunning Cobra’s is een actieve vereniging die naast de lessen ook nog regelmatig uitjes organiseert voor alle leden. Daar zijn wij trots op. Ook zijn wij trots dat onze secretaris, Sandra de Haan, de titel Clubheld van het jaar gewonnen heeft in de gemeente Halderberge. Robin van Noort heeft haar genomineerd en zij heeft de titel binnen weten te slepen. Met dank aan iedereen die op haar gestemd heeft. Het was een verdiende en terechte overwinning.

Ook onze fanatieke ouders mochten weer aan de bak tijdens de jaarlijkse ouder-kind freerunning training Deze avonden staan in het teken van gezellig samen zijn en het is voor de leden superleuk om hun ouders te laten ervaren wat freerunning inhoudt. Het waren erg geslaagde avonden, ouders en kinderen hebben genoten.

Over enkele weken starten we weer met een assistenten cursus niveau 1. Lijkt het je leuk om naast het freerunning ook te assisteren tijdens trainingen, geef je dan snel op. Dit geldt wel enkel voor de leden (en ouders) van de Freerunning Cobra’s die 12 jaar of ouder zijn.

Sportvereniging Freerunning Cobra’s verzorgd naast trainingen vanaf 6 jaar, ook workshops en clinics op basisscholen en VO-scholen, kinderfeestjes, demo’s e.d. Bezoek onze website www.freerunningcobras.nl of bij interesse stuur een mail naar info@freerunningcobras.nl[l]