Spannend competitieslot voor MC1 Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - Voor MC1 zijn de laatste vier wedstrijden nog heel belangrijk. Afgelopen zaterdag speelden zij tegen concurrent Goirle C4.

De meisjes begonnen goed en namen al snel een 1-0 voorsprong. Het team kon de stand nog opvoeren tot 3-0 maar had af en toe wel geluk dat Goirle met gevaarlijke uitbraken net niet kon scoren. Na rust werd het spel van MC1 onrustiger, zeker nadat het 3-1 werd en nog wat later 3-2. Vlak voor tijd werd het ook nog 3-3 en dat werd ook de eindstand. Daarna was Pelikaan C6 geen partij en werd met 10-1 verslagen.

Zaterdag spelen de meisjes weer thuis (tegen Warande en Gilze Rijen) maar waarschijnlijk zal de beslissing in de poule op de laatste speeldag vallen. MC1 speelt dan uit tegen Goirle en Zevenbergen. De stand is nu: Goirle 10-21, MC1 8-17 en Zevenbergen 8-16.

Overige wedstrijden

MC2 begon matig aan de wedstrijd tegen Berkel Enschot C4 en stond snel op grote achterstand, in de 2e helft liep het beter maar verloren toch met 7-3. Tegen Pelikaan C5 begon het ook pas in de 2e helft te lopen, het werd 5-1, waarbij de keepster van Pelikaan veel goede reddingen had.
MB1 wacht nog op de 1e overwinning, er werd nu met 5-2 van Goes B2 verloren en tegen het sterk spelende Rapide B2 konden de meisjes de schade beperken (4-0). De wedstrijden van MB2 leken op papier gemakkelijk maar dat liep toch anders. De wedstrijd tegen Pelikaan B6 werd wel met 3-2 gewonnen en hoewel daarna Gilze Rijen B3 goed tegenstand bood leek het er toch op dat het ook een kleine zege voor MB2 zou worden. Maar 2 minuten voor tijd werd het 3-3 en dat was toch wel een teleurstelling voor de meisjes.
MA1 heeft het moeilijk in hun poule, er werd met 4-1 van Tempo A3 verloren maar tegen Rapide A2 werd keurig met 4-4 gelijkgespeeld.
Dames 1 behaalde 6 punten, van Liberty D4 werd met 4-1 gewonnen en in de wedstrijd tegen Breda D4 was keepster Doortje niet te passeren en wonnen de dames met 4-0.
JB1 versloeg Etten Leur B2 met 4-3 en speelde gelijk tegen Warande B3 (2-2).