Pijnlijke nederlaag voor vv DEVO

BOSSCHENHOOFD - Op een frisse zondagmiddag kwam Vogelwaarde op bezoek in Bosschenhoofd. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. van Rijsbergen.

Over de 1e helft kunnen we zeggen dat het niet hoogstaand was wat beide teams lieten zien op het veld. Inzet was er wel, maar het tempo was laag en vooral veel slordigheid. Beste man aan Devo kant was de doelman Sven Broos die zijn ploeg overeind hielp door een paar goede reddingen te verrichten. Na 45 minuten spelen gingen beide ploegen rusten met een de bekende brilstand 0-0.

Na de rust was het spelbeeld er niet beter op wederom slordigheden en onnodig balverlies. In de 49e minuut kwam vogelwaarde bijna op voorsprong, maar de inzet belandde op de lat. Daarna kreeg Devo ook een paar goede mogelijkheden. In het laatste kwartier wist Vogelwaarde nog tweemaal het net te vinden na slordig uit verdedigen 0-2. Een terechte overwinning voor Vogelwaarde.

Volgende week staat er een uitwedstrijd op het programma tegen Sluiskil aanvang 14:30 uur.