Met stoepkrijt aan de slag.
Met stoepkrijt aan de slag. Foto:

AGENDA

Vrijdag 31 januari

Pooëziespektakel

18:45 | Bibliotheek VanNu

Ieder jaar staat de poëzie een dag lang in het zonnetje, dit jaar is dat op 30 januari. Met Gedichtendag gaat traditiegetrouw de Poëzieweek van start. Wij willen die dag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, en daarom komt dichter Vincent Corjanus langs in Oudenbosch. Vincent Corjanus (1995) staat al jarenlang garant voor een poëtisch spektakel. Met zijn gevoelige liedjes en gedichtjes draait hij al meer dan zeven jaar mee. Vrijdag 31 januari, Bibliotheek Oudenbosch, Sint Annaplein 3, 19.00-20.00 uur. Kosten: Gratis, maar meld je even aan door te mailen naar oudenbosch@bibliotheekvannu.nl.

Kaartavond

19:00 | De Bukehof

Vrijdag 31 januari kaartavond Wijkvereniging Pagnevaart Oost, Aula van de Bukehof, Olmenstraat 1. Zaal open om 18.45 uur. Start 19.00 uur. Kom gezellig een avond rikken of jokeren. De kosten zijn voor leden gratis en aan niet leden wordt er een bijdrage per avond gevraagd. Voor meer info: www.wijkverenigingpagnevaartoost.nl

Bingo

19:30 | Dorpshuis het Kompas

De Invalidenbond Hoeven-Bosschenhoofd organiseert vrijdag 31 januari weer haar maandelijkse bingo avond. Ook dit keer wordt er weer gezorgd voor een rijkelijk gevulde prijzentafel. Iedereen van 18 jaar en ouder kan aan dit spel deelnemen. De avond wordt gehouden in Dorpshuis Het Kompas in Hoeven en begint om 19.30 uur. Let op de zaal gaat pas open om half 7.

Woensdag 5 februari

Gedichten op de stoep

14:30 | Bibliotheek VanNu

Op woensdag 5 februari gaan we met de jeugd creatief aan de slag met poëzie! Vanaf 14.30 uur maken we met stoepkrijt prachtige kunstwerken van een gedicht. Meedoen is gratis! Let op: de activiteit gaat alleen door als het lekker weer is. Bij regen kan de activiteit helaas niet doorgaan. Bibliotheek Oudenbosch, Sint Annaplein 3, woensdag 5 februari, vanaf 14.30 uur. Gratis entree.

Wandelen

13:30 | Bouwmarkt

Woensdag 5 februari wandelen de Vrouwen van Nu vanaf Praxis om 13.30 uur. De afstand is ongeveer 6,5 kilometer.