Victoria'03 kopje onder in Zeeuws-Vlaanderen

OUDENBOSCH - Na de zevenklapper van vorige week was het vertrouwen bij Victoria’03 groot, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Philippine. Na de wedstrijd stond de ploeg van trainer Danny Mathijssen weer met beide benen op de grond. Er werd duur puntverlies geleden in de Zeeuwse mosselstad.

Victoria’03 begon sterk aan de wedstrijd en drukte Philippine terug tot in de eigen zestienmeter.

Het was dan ook schrikken dat het dan toch de thuisclub was dat op voorsprong kwam. Een klungelgoal leverde de 1-0 achterstand op.

Victoria’03 bleef in de aanval, maar de bal wilde er maar niet in! Philippine gokte op de omschakeling en zag deze tactiek goed uitpakken!

Een slippertje in de verdediging van Victoria’03 leverde namelijk de 2-0 op.

Tweede helft

Na rust was het spelbeeld exact hetzelfde als de eerste helft. Victoria’03 gaf nog meer gas, waardoor een doelpunt niet uit kon blijven.

Sharushan wist uiteindelijk een verdiende treffer op het bord te zetten: 2-1!

Het spelbeeld was identiek aan de eerste helft, dus de meegereisde supporters zaten met samengeknepen billetjes te kijken.

Terecht, want opnieuw leverde een slippertje bij Victoria’03 een tegentreffer op: 3-1.

Vlak voor tijd werd door Ricardo de Wit de marge weer teruggebracht naar 1, maar met nog 1 minuut op de klok bleek een punt halen een onmogelijke opdracht.

Volgende week speelt Victoria’03 een thuiswedstrijd tegen HVV’24.