Geslaagde start 50 jarig
jubileum Tennisclub Pagnevaart

HOEVEN - Tennisclub Pagnevaart trapt het 50 jarig jubileum jaar af met 2 succesvolle activiteiten voor zowel de jeugd als de senioren van de club. Het jaar 2020 staat volop in het teken van het 50 jarig bestaan van Tennisclub Pagnevaart. Het jaar werd vorige week geopend met twee activiteiten, een activiteit voor de junioren en een voor de senioren.

Gecombineerd met een informatieavond over de nieuwe website (www.tcpagnevaart.nl) en ClubApp was de allereerste editie van de Pub Club Quiz een daverend succes. Maar liefst 54 deelnemers verdeeld over 9 teams gingen de onderlinge strijd aan. Vier rondes met +/- 30 vragen per ronde waar het niet alleen ging om het juiste antwoord, maar ook om de reactiesnelheid. De avond werd afgesloten met een kleine prijsuitreiking voor de laatst geëindigde, derde, tweede en uiteraard eerste plek. De sfeer zat er goed in en daardoor bleef het nog lang gezellig in het paviljoen.

Ook de jeugd mocht het jubileum jaar aftrappen met een leuke activiteit. Zij vertrokken met zijn allen richting de Voltage in Tilburg waar zij de middag hebben doorgebracht met bowlen en karten! Iedereen was zeer competitief waardoor zowel bij het karten als bij het bowlen de uitslagen dicht bij elkaar lagen. Na deze leuke activiteiten was het tijd om terug naar Hoeven te keren. Hier stonden voor de jeugd heerlijke pizza’s klaar om te smullen. Nadat alle pizza’s op waren en iedereen genoeg gegeten had sloten zij de avond nog af met Levend Stratego. Het spel werd over het gehele tennispark gespeeld en ook bij deze activiteit waren de jeugdleden weer zeer fanatiek.

Al met al dus een geslaagde opening van het jubileumjaar!

Door het jaar heen zullen er nog meer feestelijke activiteiten plaatsvinden voor leden maar ook voor niet leden. Zo worden de Halderbergse Tenniskampioenschappen in het weekend van 27, 28 en 29 maart gehouden op het park van Tennisclub Pagnevaart en is er een groot feestweekend met Pinksteren (30 en 31 mei), waarbij 50 uur achter elkaar (dag en nacht) wordt getennist. Verder zijn er ook speciale aanbiedingen voor nieuwe leden en nog veel meer andere “verrassingen”, bijvoorbeeld het unieke jubileumshirt en een compleet vernieuwd terras!

Benieuwd wat er verder allemaal dit jaar op de planning staat? Houd dan onze Facebook pagina (TC Pagnevaart) en Instagram (@tcpagnevaart) in de gaten. [l]