Unieke winkelformule opent in Oud Gastel

OUD GASTEL - Aankomende zaterdag 8 februari wordt er in Oud Gastel een concept store geopend, genaamd Gij&Ikke. De initiatiefnemers, Margaret de Bont en Susan Raats, introduceren de concept store in de gemeente Halderberge en zien dan ook hun droom in vervulling gaan.

Beide dames hebben dezelfde ambities, zorgende achtergrond en een sociaal hart en daarom willen ze beginnende ondernemers en talentvolle mensen een kans geven in de concept store.

Maak je iets, heb je een talent of ben je creatief dan biedt de concept store Gij&Ikke een mooie uitkomst om dat te presenteren. Samenwerken en verbinden is hierbij het grote sleutelwoord.
De visie is om klanten te laten slow shoppen, zodat ze lekker op hun gemak kunnen rondsnuffelen in de winkel. Een heerlijk bakje koffie met iets lekkers hoort hier dan ook zeker bij.

Stageplekken
Daarnaast wordt er in de toekomst gekeken of er een mogelijkheid is om stageplekken aan te bieden in de winkel voor mensen met
een afstand tot de arbeidsmarkt. Er wordt dan een kans aangeboden om dè stap te maken naar een vaste baan op de arbeidsmarkt. Dit denkt men te kunnen bewerkstelligen door het zorgdragen voor en inspireren van deze mensen. Er wordt een werkomgeving gecreëerd waarbij toekomstgericht gewerkt wordt aan het zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling. Dit geldt tevens voor de in store ondernemers.

In de winkel staat beleving voorop. Klanten kennis laten maken met de wauw factor door het brede aanbod van prachtige producten van lokale talenten.
Iedereen is van harte welkom om op 8 februari de sfeer te komen ervaren aan de Dorpsstraat 38a te Oud Gastel. Vanaf 10.00 uur gaan de deuren open. [l]