Hoedadso in concert.
Hoedadso in concert. Foto:

AGENDA

Woensdag 5 februari

Gedichten op de stoep

14:30 | Bibliotheek VanNu

Op woensdag 5 februari gaan we met de jeugd creatief aan de slag met poëzie! Vanaf 14.30 uur maken we met stoepkrijt prachtige kunstwerken van een gedicht. Meedoen is gratis! Let op: de activiteit gaat alleen door als het lekker weer is. Bij regen kan de activiteit helaas niet doorgaan. Bibliotheek Oudenbosch, Sint Annaplein 3, woensdag 5 februari, vanaf 14.30 uur. Gratis entree.

Wandelen

13:30 | Bouwmarkt

Woensdag 5 februari wandelen de Vrouwen van Nu vanaf Praxis om 13.30 uur. De afstand is ongeveer 6,5 kilometer.

Donderdag 6 februari

Bingomiddag

15:12 | 't Tapperijke

De Zonnebloem Hoeven heeft weer haar maandelijkse Bingomiddag op donderdag 6 februari in de zaal van 't Tapperijke. Aanvang 13.30 uur.

Vrijdag 7 februari

Kaartavonden de Flierefluiters

19:30 | Het Punt

Wijkvereniging De Flierefluiters organiseert deze winter wederom een achttal rik- en jokeravonden. Er zijn elke avond leuke prijzen te verdienen. Om voor de hoofdprijzen in aanmerking te komen, moet wel aan minstens 4 kaartavonden worden deelgenomen. Deze kaartavonden vinden plaats op vrijdag om 19.30 uur precies in Het Punt aan de Halderberg in Hoeven. De zesde kaartavond vindt plaats op vrijdag 7 februari.

Jaarvergadering HSV 't Bliekske

20:00 | Hart van Gastel

De jaarvergadering van H.SV 't Bliekske, die gepland stond op vrijdag 24 januari is verplaatst naar vrijdag 7 februari. Aanvang 20.00 uur in café 't Hart van Gastel.

Zondag 9 februari

Theaterorkest Hoedadso

14:30 | Café Eeterij Stroop

Zondag 9 februari is het weer volop muzikaal genieten in Café Stroop in Bosschenhoofd. Theaterorkest Hoedadso verzorgt vanaf 14.30 uur een muzikale middag met een zeer gevarieerd programma. Aanvang 14.30 uur in Café Stroop, Pastoor van Breugelstraat 39 in Bosschenhoofd. Toegang gratis.

Woensdag 12 februari

Lezing sterrenkunde

20:00 | Sterrenwacht Tivoli

De Koninklijke Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde, afdeling West Brabant, organiseert op woensdag 12 februari een lezing over sterrenkunde. In dit geval over dat de maan met regelmaat sterren bedekt, soms heldere sterren en soms ook planeten. Deze lezing wordt gegeven door Carlo Jenniskens. Niet-leden kunnen zich aanmelden bij de secretaris: info@knvws-west-brabant.nl. De lezing wordt gegeven in de Bruno Ernst Bibliotheek, Sterrenwacht Tivoli, Jezuietenplein 33 in Oudenbosch. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Met stoepkrijt aan de slag.