Vice Versa '51 uitslagen jeugd en senioren

OUDENBOSCH - Dit weekend speelde de jeugd de 3e ronde van de voorjaarscompetitie 2020 en de senioren de 2e ronde.

Jeugd 1 speelde tegen Smash 1 uit Geertruidenberg. Jarno. Kevin en Koen verloren allen hun eerste wedstrijd. Jarno en Koen verloren daarna de dubbel in 4 games. Kevin sleepte er in zijn tweede wedstrijd een 5-gamer uit die hij verloor. Zijn derde wedstrijd won hij in 5 games. Jarno en Koen verloren hun andere wedstrijden.
Jeugd 2 had een uitwedstrijd tegen Smash 2. De eerste vijf wedstrijden werden in drie games verloren. Toen begon het een beetje beter te gaan en kwamen er wat 4-gamers. Het lukte Stijn en Dawid zelfs beiden om hun laatste wedstrijd te winnen. Emma won helaas niets.
Team 1 speelde uit tegen Beek en Donk 1. Eén van de tegenstanders had zich ziek gemeld. Er was geen invaller, dus werden er maar 7 wedstrijden gespeeld. Koen en Pim verloren hun beide enkelpartijen. Jacco won die van hem wel allebei. De enige spannende wedstrijd was de dubbel. Koen en Jacco wonnen de eerste twee games overtuigend, maar verloren de twee daarop volgende games met 15-13 en 11-9. Gelukkig wisten ze zich op tijd te herpakken. Met 11-4 wonnen Koen en Jacco de beslissende game.
Team 2 had een uitwedstrijd tegen Groene Ster 1 uit Zevenbergen. De wedstrijd begon met twee spannende 5-gamers van Rob en Dylan. Rob won en Dylan verloor. Van de resterende 8 wedstrijden werd er maar 1 meer verloren door Rob in een 5-gamer. Peter won 3 wedstrijden en Dylan en Rob ieder 2. Dylan en Peter wonnen de dubbel.
Team 3 speelde tegen TCS 1. Door het meespelen van de broers Minkman zou het een zware wedstrijd worden. Het lukte alleen Annemieke en Marco om van de derde speler te winnen. Dat lukte Joyce net niet, ze verloor in 5 games. De broers speelden ook de dubbel. Marco en Joyce verloren die.
Team 4 had een uitwedstrijd tegen Belcrum 7. Er werd stevig gevochten om de punten. Helaas trokken onze spelers meestal aan het kortste eind. Alleen Willem en Niels wonnen hun laatste wedstrijd. Beiden in 4 games met 10-12. Verena won helaas niets. Niels en Verena verloren de dubbel.
Team 5 speelde uit tegen ODT Kanjers Uitzendb. 8. Het was een spannende wedstrijd met vijf 4-gamers en drie 5-gamers. Na de achtste wedstrijd was de stand 4-4. Ed en Mike wonnen hun laatste wedstrijd, dus een nipte overwinning. Ed won 3 wedstrijden, Rens 2 en Mike 1. Mike en Rens verloren de dubbel in 5 games.
Team 6 had een uitwedstrijd tegen Die Meede. Het was een vlotte wedstrijd met slechts twee 5-gamers. De tegenstander was sterk. Alleen Jarno won een wedstrijd in 5 games en hij verloor jammer zijn derde wedstrijd in 5 games met 12-10. Hanny en Goos wonnen helaas niets. Jarno en Goos verloren de dubbel.

Uitslagen: Smash 1-Jeugd 1 9-1; Smash 2-Jeugd 2 8-2; Beek en Donk1 1-Team 1 4-6; Groene Ster 1-Team 2 2-8; TCS 1-Team 3 8-2; Belcrum 7-Team 4 8-2; ODT Kanjers Uitzb. 4-6; Die Meede 7-Team 6 9-1[l]