39e Polderloop wil Hoevense banden verder versterken

HOEVEN - Het bestuur van de Hoevense Polderloop is vorige week al gestart met de voorbereidingen van de 39e editie die op dinsdag 18 augustus 2020 om 19.30 uur op de kalender staat. “We hebben er veel zin in om de vernieuwingen die we in 2019 hebben ingevoerd verder uit te gaan werken. Met meer aandacht voor de jeugd en het versterken van de banden met de verenigingen die de vrijwilligers leveren.”

De komende weken gaat het bestuur praten met belangstellenden die de Hoevense Polderloop de komende jaren willen gaan ondersteunen. “Het is belangrijk om regelmatig te updaten, vooral bij een evenement als de Hoevense Polderloop, want dat loopfestijn wordt breed gedragen door de Hoevense bevolking.

De verenigingen spelen daarbij een belangrijke rol, dus overleg met hun vertegenwoordigers is van groot belang.”

Enthousiaste Sponsors

Kenmerkend voor de steun vanuit de regio is het enthousiasme van de sponsors.

De Hoevense Polderloop organiseert naast het loopevenement op de derde dinsdag in augustus precies een maand later ook een goede doelen quiz.

“Daarbij zijn de RopaRun en Run4Kids de goede doelen en dat spreekt veel bedrijven aan. De Polderloop Pub Quiz kent dan ook een groeiende deelname, dus het wordt steeds leuker om ook daarvan de organisatie te versterken.”

Bestuursvergadering

De komende weken zullen verenigingen per email over de vernieuwingen worden ingelicht, maar ook individuele ondersteuning is natuurlijk van harte welkom.

De volgende bestuursvergadering is op dinsdag 24 maart om 20.30 uur op Moleneindsestraat 26 te Hoeven, via info@hoevensepolderloop.nl kun je meer informatie opvragen.[l]