Badmintonclub Hoeven Team 3 Kampioen

HOEVEN - Met een goede sfeer en vol strijdlust vertrok afgelopen maandagavond BC Hoeven 3 naar Terneuzen voor hun inhaalwedstrijd. Met nog maar twee wedstrijden te gaan is deze wedstrijd belangrijk en bepalend of het team kampioen kan worden.

De herendubbel gespeeld door Ruud en Raymond, verliep allerminst gemakkelijk. Er werd in 2 sets verloren. Noushka en Marielle hadden het in hun dubbelpartij ook niet gemakkelijk en ondanks dat zij een goede wedstrijd hebben neergezet mocht het ook helaas bij hun niet lukken. Het enkelspel van Raymond, Ruud, Noushka werd helaas verloren. Nu de tussenstand 5-0 was voor Terneuzen, gaf Marielle alles wat ze had in haar enkelspel. Ondanks een knappe 3-setter ging er helaas weer een punt naar Terneuzen. Om de eer te redden moesten de mixen wel gewonnen worden. De 1e set van de mixpartij van Ruud en Noushka werd met 27-25 gewonnen. In de 2e set keerde het tij weer en werd met 14-21 verloren. In de derde set was het alles of niets en speelde Ruud en Noushka een sterk spel waarbij zij met 21-14 wonnen en eindelijk het 1e punt voor hoeven genoteerd kon worden.

De mixpartij van Marielle en Raymond verliep vrij goed, ook hier was het wel vechten voor ieder punt waarbij de 1e set gewonnen werd met 21-17. In de 2e set was het Terneuzen die won met 14-21. Ook hier moest de 3e set bepalen wie het sterkst was, waardoor Marielle en Raymond nu nog meer gemotiveerd waren om nog een puntje erbij te halen.

In de derde set gaven zij alles en verliep de wedstrijd eindelijk zoals deze moest lopen, met een knappe 21-10 werd de derde set gewonnen door Hoeven. Eind uitslag 6-2 verloren. Als het team nog kampioen wil worden zullen zij a.s. zaterdag met 5-3 moeten winnen, we gaan het meemaken.

BC Hoeven 3 kampioen
Afgelopen zaterdag heeft BC Hoeven 3 haar laatste thuiswedstrijd gespeeld van deze competitie. In deze kampioenswedstrijd had het team nog maar 2 punten nodig om kampioen te worden.

Met invalster Kirsten werd er begonnen aan de damesdubbel. Met een spannende 3 setter werd deze nipt verloren. De herendubbel gespeeld door Ruud en Raymond werd overtuigend in 2 sets gewonnen waarmee het 1e punt binnen was. Zowel Noushka als Raymond lukte het niet om in hun enkelspel het 2e punt binnen te halen. Uiteindelijk waren Ruud en Kirsten de helden en wonnen beide hun enkel. Beide mixen werden in 2 sets gewonnen. Einduitslag 5-3 waarmee het kampioenschap een feit is geworden.

BC Hoeven 4

BC Hoeven 4 speelde zaterdag haar laatste wedstrijd tegen de kampioen Schollevaar BC 11. De dubbel partijen van Letty/Colinda en Marty/Leon werden verloren in 2 sets.

Bij de enkelpartijen was Letty weer diegene die een punt binnenhaalde, want Colinda, Marty en Leon verloren in 2 sets. Colinda en Marty verloren hun mix in 2 sets, terwijl Letty en Leon helaas verloren na een spannende 3-setter. Einduitslag 1-7. [l]