Een super voute avond in Smoorfrêterslaand

BOSSCHENHOOFD - Het vroegere wijken bal is er al lang niet meer in Bosschenhoofd maar dat wil niet zeggen dat er niet meer gefeest wordt in Smoorfrêterslaand.

Al heel veel jaartjes is dit feest getransformeerd naar een thema bal en ook dit jaar is dat zo. Dit keer is het thema ‘Voute Avond’ met als dress code ‘Vouter dan Vout’ en dat is ook wel te zien bij binnenkomst.

Vanaf 9 uur ’s avonds is café Stroop klaar om de voute gasten te ontvangen en die komen, dat is een ding dat zeker is.

De muziek van DJ Mark is aan het begin van de avond wat afgestemd op de binnenkomers en de eters die wat zijn blijven hangen. Maar dan wat later gaat ie los, de ene kraker na de andere galmt door het café en langzaam maar zeker komt de massa in beweging en is eigenlijk niet meer staande te houden de avond.

Op een gegeven moment kondigt DJ Mark Jan Verschuuren aan die binnen de kortste keren de hele vloer aan het hossen heeft gekregen.

De een na de andere carnavalshit schalt door de zaal en dat blijft zo tot hij heel zijn repertoire heeft afgewerkt.

Niet lang nadat Jan is verdwenen, is het de beurt aan Adje Ambiance die er een schepje bovenop doet en er een nog grotere dienende mensenmassa van maakt.

Ooo! Wat is dat toch mooi om te zien, een grote feestende menigte die er zo veel plezier in hebben. Een grote pluim voor DJ Mark, Café Stroop en Stichting Carnaval is hier terecht op zijn plaats.

Foto’s van dit feest zijn te vinden op: http://www.smoorfreters.nl/fotos_themabal.php. [l]