Spektakel 2020
Vastelaovedzottelaand

OUD GASTEL - Op zoek naar: blienkende dingen. De prins en de nar lopen door Oud Gastel. Ze kletsen wat en ondertussen kijken ze speurend op de grond. Hebben ze nu echt een vergrootglas bij zich? Wat zouden ze toch aan het zoeken zijn?

Wanneer je goed luistert dan hoor je het: Ze zijn op zoek naar blienkende dingen. Maar veel kunnen ze niet vinden. Na lang lopen komen ze in een bos terecht en zien ze een kabouterhuisje. Ze gaan er na lang treuzelen heen, ja hoor de kabouters zijn thuis en ze willen best helpen. Met hun knapzak met lekkere boterhammen erin gaan ze zoeken. Maar midden in het bos komen ze een beetje een raar mannetje tegen. Ja, hij weet wel waar je blinkende dingen kunt vinden. Een stukje verderop is een grot. Het is daar donker, een beetje eng. Toch gaan prins Ad en nar Rico en de kabouters de grot in maar het rare mannetje blijft buiten. Oh als dat maar goed afloopt.

Komen jullie kijken? Zaterdag 22 februari aanvang 10.00 uur. Deur open vanaf 9.45 uur. Tip: breng een zaklampje, lichtje, fietslampje mee. [l]