Grote ????
Grote ???? eigen

Vriendendienst
Pullingteam Rocky

HOEVEN - Vrijdag 7 februari, voor vele mensen een gewone dag, maar niet voor ons als Tractorpullingteam Rocky. Vandaag vertrokken wij vanuit Hoeven met een andere, oudere pulling leggende, namelijk Kees en Thijs v.d. Riet van Tractorpulling team ’t Smidje.

Een zeer mooie en gewaardeerde kanttekening hierbij is dat Kees vd Riet voor veel tractorpullers de nestor is die hen het tractorpulling virus heeft toegebracht. ’t Smidje zal aanhaken in de 2.5 Modified Klasse tijdens de indoor in Zwolle. En dat we gespot waren met onze combinatie was te merken aan de foto’s, reacties en vragen via social media. Er ging zelfs het gerucht dat we “even” weer wat nieuws hadden gemaakt en dat in Zwolle kwamen testen. Wij wisten wel beter, een winter zonder stress is ook wel eens lekker. Nee, deze uitstap was een vriendendienst en zo zie je maar dat sport verbroedert en we 1 familie zijn. Hieronder het bericht van team ’t Smidje dat ze plaatste op hun facebookpagina;

Op zaterdag 8 februari hebben we 3x aangehaakt in Zwolle, maar we zijn 3x niet weg kunnen komen (waarvan 1x door technische problemen met de sleepwagen). De laatste poging is onze koppeling gesneuveld. Op naar de volgende wedstrijd zodat we een keer goed kunnen testen! We willen graag Rocky Pulling Team bedanken voor ons vervoer richting Zwolle, maar ook zeker voor de overige service en gezelligheid!

Pullingnieuws

Onze eerste test zal zijn bij Truck & Tractorpulling Indoor Assen, wat op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2020 zal plaatsvinden in de Expo Assen. Buiten onze Prostocks I zijn onder meer te zien de Superstocks, Mini Unlimiteds, Two Wheel Drives, Prostocks II, diverse sport klasses en de Trucks. Meer informatie: https://indoorassen.nl/.

Programma 2020

Er is een demo bij gekomen in ons schema, wij hebben de uitnodiging gekregen om op 16 augustus in Berghausen Duitsland aan te haken. Een wedstrijd waar we vorig jaar heel veel positieve reacties hebben mogen ontvangen na ons optreden en zeker naar uit kijken om daar weer aanwezig te zijn. Op dit moment zijn we stapje voor stapje aan het bouwen aan de wipkar, al eerder aangegeven dat dit een 2 jarig project zal zijn. Verder zijn we de huidige wipkar aan het afwerken en nog diverse “to do” lijst punten aan het oppakken. [l]