Afbeelding

Smoorfrêterkes Tienerbal bij DEVO

BOSSCHENHOOFD - Dit jaar zou het tienerbal plaatsvinden bij Devo, de voetbalclub van Bosschenhoofd. En met succes kan men wel stellen want de opkomst, van een toch al niet gemakkelijke categorie, was vele malen beter dan ooit tevoren.

Met een behoorlijk gevulde ‘de voltreffer’, de naam van de kantine van Devo, startte het feest pas echt toen Prins Ruben den 1e met zijn gevolg de zaal binnen kwam hossen.

Ondersteunt door de muziek van ‘DJ Max Volume’ waren het vooral pubers die het voortouw namen om voorop te lopen in de polonaise zodat het al snel een super gezellige feestje werd.

Alle bekende feestnummers passeerde de revue en duidelijk was dat men die ook allemaal kende want er werd door meeste de tieners luidkeels meegezongen. Wat de verzorging betreft had Devo het prima voor elkaar want iedereen kon zo nu en dan een snack pakken van de schaal waarmee men geregeld mee rondkwam.

Het bleek overduidelijk dat alle tieners het naar hun zin hadden want toen de ouders hun kroost kwamen ophalen omdat het nu eenmaal tijd was, waren er genoeg kinderen die nog wel zin hadden om door te gaan, maar ja, tijd is tijd! Petje af voor de organisatoren, All In One, Devo en SC de Smoorfrêters die er samen voor hebben zorgt dat het voor de tieners zo’n leuke middag is geworden. Voor foto’s kijk op www.smoorfreters.nl. [l]