Carnaval wederom een
voltreffer bij DEVO

BOSSCHENHOOFD - Traditiegetrouw was er bij voetbalclub DEVO van Smoorfrêterslaand (Bosschenhoofd) weer een carnavalsavond georganiseerd door het bestuur. De kantine was volgehangen met allerlei versiersels aangevuld met de nodige feestverlichting dus helemaal klaar voor de start van het feest.

Het thema voor deze feestavond was ‘Olympische spelen’ en dat was niet tegen dovenmansoren gezegd want zowat alles wat rondliep had wel iets met sport te maken wat kleding betreft. Klokslag 8 uur zette DJ Rick zijn muziekmachine in werking en al snel was alles in ‘the mood’.

Carnavalsnummers
Door de kantine, voornamelijk gevuld met jongeren van 18 tot pakweg 30 jaar, galmde de carnavalsnummers afgewisseld met de voor de jeugd bekende deunen en de stemming zat er al snel goed in. Plotseling draaide Rick het ‘kleinste plekske van de wereldkaart’, het lijfnummer van de Smoorfrêters waarmee hij prins Ruben de 1e het teken gaf dat hij met zijn gevolg binnen kon komen. Na een enkele rondjes polonaise ging Rick weer aan de slag en dreunde de bassen weer door het gebouw. Op een gegeven moment nam interim voorzitter Simon Braspenning het woord en dankte de prins voor hun aanwezigheid en hun medewerking aan het feest. En zo vierde Devo tot in de late uurtjes carnaval 2020. Weer is het bestuur van DEVO erin geslaagd een fijn feestje te bouwen voor haar leden.

Foto's
Foto’s van dit feest zijn te vinden op de site: www.smoorfreters.nl [l]