TC Bosschenhoofd renoveert naar duurzaam park

BOSSCHENHOOFD - TC Bosschenhoofd is gestart met een grootschalige renovatie van het tennispark. De renovatie bestaat uit vervanging van het hekwerk rondom de banen, vervanging van de baanverlichting door LED verlichting en nieuwbouw van clubgebouw.

Eind december en in januari is het hekwerk rondom de tennisbanen vervangen. Het bestaande was nog meegenomen van het oude tennispark en aan vervanging toe. Dit geldt ook voor de zestien halogeen lampen die zijn vervangen door 8 LED units. De vele vrijwilligers van de vereniging hebben hier vele uurtjes aan besteed om dit te realiseren en is wordt het geheel mogelijk gemaakt een belangrijke sponsor, de gemeente en het rijk.

Het huidige clubhuis wordt in de komende periode vervangen door een volledig nieuw gebouw. Het is de bedoeling het clubhuis zodanig te bouwen dat er geen gas meer zal worden verbruikt en dat de verlichting, verwarming en verder gebruik van elektriciteit door zonnepanelen wordt geleverd. TC Bosschenhoofd probeert hiermee zelfvoorzienend te zijn. Tijdens de renovatie gaat het tennissen natuurlijk gewoon door. Het bestaande clubhuis blijft staan totdat het nieuwe klaar is. Dit komt dan ook aan de andere kant van het park (Devo kant). Ook hier zullen weer veel inspanningen nodig zijn van onze leden om dit gerealiseerd te krijgen. De verwachting is dat dit allemaal in 2020 klaar is.[l]