Fantasy voertuig in aanbouw. FOTO JAN VAN DER WERF
Fantasy voertuig in aanbouw. FOTO JAN VAN DER WERF Jan van der Werf

De Royal Seahorseriders zijn op zoek

OUD GASTEL - In Oud Gastel is in januari 2017 een fantasygroep opgericht die zich met name bezighoud met de richting steampunk. De thuisbasis is Oud Gastel, maar de leden komen uit heel Nederland.

Het eerste jaar stonden zij al op diverse grote festivals. Door de jaren heen is een en ander aardig uit de hand gelopen, waardoor er steeds meer materialen zijn bijgekomen. Zo hebben zij een ‘stoommachine’ en zelfs nu ook een voertuig, waar ze op de fairs mee gaan rondrijden. Ze staan per jaar op zo’n 4 tot 5 festivals, niet meer, omdat ze zelf ook als bezoeker naar festivals willen gaan. Momenteel zijn zij op zoek naar mensen die hun team willen komen versterken.

Festival
Lijkt het je leuk om ook als deelnemer op een festival te staan? Als je ouder bent dan 18, bij voorkeur eigen vervoer hebt en bereid bent je gastvrij en uitnodigend op te stellen naar de bezoekers, als je tijdens de openingsuren van het evenement in passend kostuum gekleed bent en als je bereid bent om als dat nodig is te helpen met opbouwen en/of afbreken, koffie zetten, afwassen, koken, opruimen e.d. dan ben je van harte welkom bij de groep. Wat levert het je behalve de onderlinge gezelligheid op?

Plezier
Gratis overnachten (als je een passende tent hebt), gratis toegang tot het evenement, vrij eten en drinken. Maar daar doe je het natuurlijk niet voor! Je moet het doen omdat je er lol in hebt.

Kampement
Een kampement op een festival bestaat uit een grote legertent voor de presentaties en een aantal slaaptenten in stijl om te overnachten. Na sluitingstijd is het altijd gezellig samen zijn rond het kampvuur. Op hun facebookpagina kun je zien wat de Royal Seahorseriders allemaal zo’n beetje doen.

Info
Is dit misschien wel wat voor jou of wil je er meer over weten? Stuur dan een e-mail naar:
royalseahorseriders@gmail.com. [l]