Vrijwilliger taaloefengroep Werk Voorop

OUDENBOSCH - Maakt u het verschil? Word vrijwilliger in de bibliotheek. Bibliotheek West-Brabant is op zoek naar een nieuwe vrijwilliger voor een taaloefengroep bij de kringloper in Oudenbosch.

Eén van de speerpunten bij Bibliotheek West-Brabant is de bestrijding van laaggeletterdheid. Hiertoe bieden wij diverse trainingen waaronder taaloefengroepen. Deelnemers in deze kleinschalige taaloefengroepen willen de Nederlandse taal beter leren spreken, schrijven of lezen. Dit doen zij aan de hand van speciale computerprogramma’s en/of oefenmateriaal zoals bijv. de Succes-serie. Hiervoor zijn wij op zoek naar taalvrijwilligers.

U begeleidt een taaloefengroep bij de Kringloper in Oudenbosch. Werknemers, vooral NT2, krijgen de gelegenheid om tijdens hun werkdag op een informele en kleinschalige wijze gedurende ca. 2 uur lang, te oefenen met de Nederlandse taal. op donderdag 9.30-11.00 uur, met als locatie de kringloper Werk Voorop, Pagnevaart 82 te Oudenbosch. Heeft u wel belangstelling en benieuwd of er een andere passende vacature is: kijk op onder het kopje 'vacatures vrijwilligers'.[l]