VV DEVO 1 klopt Lepelstraatse Boys op de valreep

BOSSCHENHOOFD - Op een winderige en koude zondagmiddag 1 maart kwamen de blauw witte van Lepelstraatse Boys op bezoek in Bosschenhoofd.

In de 1e helft was Devo de bovenliggende partij met het meeste balbezit en de meeste kansen maar de efficiëntie bij de ploeg van Willemse was niet op scherp tientallen kansen werden er voor de rust gemist. En het gezegde klopt als je ze zelf niet maakt vliegt de bal er uit eindelijk aan de andere kant er wel in. Lepelstraatse Boys kwam er via een counter snel uit en het was de enigste kans van de wedstrijd die ze hebben gekregen , maar benutte deze wel in buitenspel positie 0-1. Na de rust was het spelbeeld niet anders. Rick van Batenburg zag in de 48e minuut zijn doelpoging op de lat belanden. Daarna regende het wederom kansen voor DEVO, maar was het te slordig in de afronding. Suraj Ramhelawan kwam in het veld nadat Rick van Batenburg het veld door een blessure moest verlaten. In de 75e minuut een prachtig afstand schot van Suraj Ramkhelawan en die belandde eindelijk in het goal een verdiende gelijkmaker. Het slotakkoord was diep in blessuretijd in de 94e minuut van Ramkhelawan die simpel de bal binnen tikte 2-1. Uit eindelijk een terechte overwinning voor VV DEVO. Eén ding is zeker de efficiëntie komende zondag thuis tegen Graauw zal vele malen beter moeten!

Playbackshow
Zaterdag 14 maart Playbackshow vanaf 20:00uur. Mail naam + act naar activiteitendevo@outlook.com.[l]